Copyright © BRABODOS S.L.

INSTALLATIE   TECHNIEKSanitair is tegenwoordig meer dan een douche, toilet of wastafel. een zeer ruime ervaring hebben wij in huis voor het realiseren van badkamers en toiletgroepen in zowel de particuliere sector als ook in scholen, zwembaden en zorginstellingen. Ook voor extra veiligheid en comfort dankzij zorgsanitair ofwel aangepast sanitair. Uw badkamerbezoek wordt weer gemakkelijk en aangenaam. Brabodos Installatie Techniek installeert douche-, bad-  en toilethulpmiddelen voor iedereen die op een veilige en comfortabele wijze hiervan gebruik wil.


Riolering, ieder jaar komen er vele duizenden verstoppingen, lekkages en breuken van binnen en buitenrioleringen voor in woningen en bedrijfspanden. Dat is normaal, echter voor velen onverwacht en natuurlijk ook vervelend. Een riool is een buitengewoon belangrijk onderdeel van een pand, alleen staan de meeste mensen er nooit bij stil. Van wastafel tot zinkput, van woonhuis tot vakantiepark, reparatie of aanleg, onze vakmensen staan voor u klaar.


Water, als watertechnisch installateur houden wij bij de aanleg van een nieuwe waterleiding en of sanitair rekening met diverse factoren: het bepalen van het juiste soort leidingmateriaal, de doorsnede van de leiding i.v.m. de waterdruk, de afstand tussen het aantal tappunten en natuurlijk het voorkomen van legionella. We verzorgen zowel voor particulier als bedrijf de complete waterleiding vanaf de meter tot in de gehele woning/pand. Uitbreiden, onderhouden, herstellen, vernieuwen van uw bestaande waterleidinginstallatie.


Airconditioning Brabodos Installatie Techniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van airconditioning en warmtepompen, apparaten en producten die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Airconditioning, warmtepompen, of maatwerk installaties voor complete ruimtes. Voor zowel de zakelijke als de particuliere sector, zijn wij van alle markten thuis.

AKKOORD